Vaše 2% už pomáhajú netopierom

Len vďaka Vašej podpore cez 2% z dane v minulom roku sme mohli skompletizovať balíčky, ktoré poslúžia našim aktívnym členom pri záchrane netopierov

Vaše 2% už pomáhajú netopierom

 

Len vďaka Vašej podpore cez 2% z dane v minulom roku sme mohli skompletizovať balíčky, ktoré poslúžia našim aktívnym členom pri záchrane netopierov. Celkovo sme zostavili 15 rehabilitačných balíčkov. Tieto postupne rozosielame našim členom, ktorí sa venujú záchrane zoslabnutých netopierov často na hrane života a smrti.

Bez ich pomoci by mnoho týchto fascinujúcich lietajúcich cicavcov zbytočne uhynulo. Súčasťou balíčka je špeciálny roztok Duphalyte pre dehydrované netopiere aj so striekačkou, chirurgické rukavice, digitálna váha, pinzeta, vrecúška na netopiere, miska a živá potrava na kŕmenie netopierov.

Na prenos netopierov sme kúpili veľké plastové boxy, taktiež sme kúpili menšie boxy na živú potravu (červy). Tieto boxy sme špeciálne upravili. Vyrezali sme otvory na dýchanie, ktoré sme prekryli pletivom. Na boku boxov pre netopiere sme prilepili pletivo, aby sa netopiere mali kam zavesiť.

Ako podstielku sme využili bentonit, ktorý poznajú hlavne milovníci mačiek. Súčasťou balíčka boli aj kuchynské utierky, DVD Návrat dážďovníkov a pohľadnice s motívom netopierov.

Aj tento rok sa uchádzame o Vašu podporu cez 2% z dane, chceme ďalej pokračovať v záchrane vysilených netopierov, rozšíriť okruh ľudí, ktorí budú schopní pomôcť pri rôznych prípadoch.

 

(kliknutím na ikonu sa zobrazia podrobnejšie informácie spolu s kontaktnými údajmi)
- Štátna organizácia    - Člen SON    - Rehabilitačné centrum