Pár fotografií z ChiSe 2008

Vo virvare zmien v pracovnom i osobnom živote (SON, sťahovanie na východ, prestavba nového bývania..) som sa až teraz dostal k aktualite z ChiSe. Seminár bol opäť nad očakávania veľmi úspešný počtom účastníkov ale aj..

Pár fotografií z ChiSe 2008 Vo virvare zmien v pracovnom i osobnom živote (SON, sťahovanie na východ, prestavba nového bývania..) som sa až teraz dostal k aktualite z ChiSe. Seminár bol opäť nad očakávania veľmi úspešný počtom účastníkov ale aj prezentovaných príspevkov. Veľmi pekné priestory nám poskytla Správa CHKO Cerová Vrchovina a významne nám pomohli aj s organizáciou seminára. Vďaka patrí zvlášť pani riaditeľke RNDr. Kataríne Gaálovej a zoológovi Mgr. Csabimu Balázsovi. Keďže ste tam mnohí boli osobne a moja pamäť je poslabšia, nebudem vás už ďalej naťahovať a fotografie si môžte pozrieť tu:

http://picasaweb.google.sk/SON.fotky

Ak by ste chceli pridať aj vaše fotky, pošlite mi ich mailom a pridám ich. Alebo ak používate program Picasa, môžem vám poslať prístupové heslo a budete ich môcť pridávať aj vy.

Martin